SRMFRB

 Se reconvoacă Adunarea Generală Ordinară Anuala a Societății Române de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneoclimatologie (SRMFRB), pentru data de 22 Martie 2019, începând cu ora 13:15 la București – Centrul Național de Recuperare pentru Copii Dr. Nicolae Robănescu (Str. Soldat Minca Dumitru nr. 40).

 Se convoacă Adunarea Generală Ordinară Anuala a Societății Române de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneoclimatologie (SRMFRB), pentru data de 21 Martie 2019, începând cu ora 13:00 la București – Centrul Național de Recuperare pentru Copii Dr. Nicolae Robănescu (Str. Soldat Minca Dumitru nr. 40).

Se reconvoacă Adunarea Generala Extraordinara a Societății Române de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneoclimatologie (SRMFRB), pentru data de 25 Mai 2018, începând cu ora 17.40 la Cluj-Napoca – Aula „Iuliu Hatieganu”, Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” (in contextul desfasurarii in perioada 22-26 Mai 2018 la Cluj-Napoca si Turda, a Congresului National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie – cu participare internationala).
Se convoacă Adunarea Generala Extraordinara a Societății Române de Medicină Fizică, de Recuperare și Balneoclimatologie (SRMFRB), pentru data de 24 Mai 2018, începând cu ora 17.30 la Cluj-Napoca – Aula „Iuliu Hatieganu”, Universitatea de Medicina si Farmacie „Iuliu Hatieganu” (in contextul desfasurarii in perioada 22-26 Mai 2018 la Cluj-Napoca si Turda, a Congresului National de Recuperare, Medicina Fizica si Balneologie – cu participare internationala).